вівторок, 16 лютого 2021 р.

День спонтанного прояву доброти 😉

Це міжнародне свято, яке відзначається 17 лютого як в європейських країнах, так і в США, Австралії, Японії, Сінгапурі, Таїланді та Канаді.

Девізом Дня спонтанного добра є: «Доброта – це якість, прояв якої ніколи не буває зайвою». 

День добра з'явився як нагадування про те, що останнім часом ми байдужі до проблем і нещасть інших. У цей день важливо згадати, як важливі доброта, співчуття і взаємодопомога.

Необхідно навчитися отримувати задоволення від своїх добрих справ, які йдуть з вашого серця і сприймаються серцями інших.

Як відсвяткувати День спонтанного прояву доброти

У деяких країнах 17 лютого незнайомим людям заведено дарувати квіти. Вважається, що це і є звичайний прояв уваги до інших людей.

Якщо у вас немає грошей на букет квітів, ви можете написати на комп'ютері приємні слова з добрими побажаннями, потім роздрукувати їх і роздати перехожим.

До свята можна підійти більш серйозно, спробувавши допомогти саме тим людям чи дітям, які дійсно потребують цього. Допомога дітям – це кращий вчинок гідної людини, адже вони ще зовсім маленькі і дуже сильно потребують нашої дорослої допомоги і підтримки. Якщо у вашому будинку є непотрібні м'які іграшки та дитячий одяг, віддайте їх в дитячий будинок.

Ви можете пригостити перехожих чашкою гарячої кави або чаю.

Ви також можете побудувати і розвісити по місту для  птахів годівниці і гнізда. Тоді вони зможуть перезимувати та не померти від голоду.





 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар