четвер, 10 червня 2021 р.

Книга про ідеальне літо

Здавалось би, літні канікули такі довгі... Але за щоденними іграми, поїданням морозива, прогулянками з друзями вони пролітають напрочуд швидко. Проте є один секрет!
Якщо на літніх канікулах Ти не встигаєш вдосталь набавитися, накупатися, наїстися, насміятися й набешкетуватися, тоді книга про ідеальне літо — саме те, що треба.

Андрій Бачинський «Детективи в Артеку, або Команда скарбошукачів»

«Детективи в Артеку, або Команда скарбошукачів» — це не просто книга. Це — велика захоплива пригода чотирьох друзяк, обсягом у 192 сторінки.

Оленка, Антон, Сашко, Сергій приїхали відпочивати до Чорного моря. Всі вони зовсім різні, але об'єднує їх одне — кмітливість і нестримна жага до пригод. Тому, випадково дізнавшись, що десь неподалік заховані коштовності славнозвісної лиходійки-спокусниці Міледі Вінтер, вони вирушають у небезпечну мандрівку.

Відчайдушні скарбошукачі роздумують, на що ж витратити гроші від продажу діамантів: подарувати бабусі електронну книгу чи купити підгузки для молодшої сестрички, відправити батьків на відпочинок чи зробити ремонт у квартирі... Але не все так просто, бо ж на території табору переховуються злочинці. І, здається, в планах здоровил-грабіжників зовсім не передбачено, щоб їм хтось завадив.

Книга «Детективи в Артеку» навчить Тебе, як зробити взуття з лопухів, а з нитки й стенда — карту, і, головне, як щиро радіти звичним речам, цінувати дружбу й вірити в непереможну силу добра. Хм... а чи ж знайдуть все-таки юні детективи скарб? 

Читай і дізнавайся!

😊😊😊



Немає коментарів:

Дописати коментар