четвер, 5 серпня 2021 р.


Рейтинг популярних дитячих книг


Джоан Роулінг — серія книг про Гаррі Поттера

Серія із семи романів про Гаррі Поттера перевернула світ фантастичної літератури. За всіма частинами було відзнято фільми, а також розроблено комп'ютерні ігри. Прибуток від них був настільки значним, що тепер Джоан Роулінг займає 602-е місце у рейтингу найбагатших людей світу.


Це не дивно, адже пригоди юного чарівника Гаррі та його найкращих друзів Рона Візлі та Герміони 
Ґрейнджер, що постійно борються зі злом, дійсно захоплюють.
Прочитавши хоча б одну з книг, Ти обов'язково повіриш у магію 😉
Роальд Дал «Чарлі і шоколадна фабрика»


У рейтингу найпопулярніших дитячих книг чимало таких, що належать перу Роальда Дала — майстра парадоксу. «Чарлі і шоколадна фабрика»— найкраща з тих, що є в його творчому доробку.

Казкова повість розповідає нам про бідного хлопчика Чарлі Бакета, який мав радість отримувати подарунок лише раз на рік — на день народження. І завжди це бувмаленький шоколадний батончик.Як же сподівався Чарлі, що саме цього разу він знайде там Золотий квиток на шоколадну фабрику містера Вонки.




На жаль, хлопчику не пощастило, але він мав добре серце, і тому з ним трапилася неймовірна пригода. А яка саме, Ти можеш дізнатися, прочитавши книгу або ж переглянувши фільм. Так-так, ця казкова зворушлива історія була двічі екранізована — у 1971 та 2005 роках.

📚📚📚

Немає коментарів:

Дописати коментар