суботу, 21 серпня 2021 р.

 

Незабаром найперше свято кожного свідомого українця – День Незалежності України. Пропонуємо Вашій увазі підбірку книжок про Україну 





*

  Мальована історія Незалежності України

Брати Капранови 

Незалежність не впала з неба – державницька традиція живе на наших землях зі скіфських часів і фактично не переривалася до 1991-го. Короткий і зрозумілий виклад подій минулого разом із мальованими історіями дозволить читачам легко зорієнтуватися у такому складному питанні, як походження Української держави та боротьба за її встановлення, а пантеон героїв дасть приклад для наслідування.

Це – книжка для дорослих і дітей, для батьків, які хочуть, щоб їхні нащадки виросли українцями.

*

Абетка України

Надія Дичка

Для наших найменших читачів унікальне видання. Це не просто абетка, а “Абетка України”, складена за назвами населених пунктів, річок і гір, розташованих на території нашої країни. Сподіваємося, що спільна мандрівка стане вам до вподоби.

 Україна – моя Батьківщина

*

Ілюстрована енциклопедія “Україна – моя Батьківщина” містить цікаві відомості про сучасну Україну, особливості її державного устрою і географічного положення, факти зі славної історії української нації та великих українців, опис видатних архітектурних і природних пам’яток, інформацію про особливості побуту й традицій українського народу, а також культурну спадщину нашої країни. Матеріал супроводжують яскраві ілюстрації та фотографії.

Читайте українське!

 Любіть Україну! І ще раз зі святом!


Немає коментарів:

Дописати коментар